Hoppa till sidans innehåll

Beslut om förändring beträffande begränsat registerutdrag

22 AUG 2021 16:57
Styrelsen tog på sitt senaste styrelsemöte den 15 augusti 2021 beslut om förändring av begäran om begränsat registerutdrag från redan befintliga medlemmar.
  • Skapad: 22 AUG 2021 16:57

Utdrag från protokollet
§ 13 Begränsat registerutdrag
Beslut: Begränsat registerutdrag behövs i fortsättningen endast lämnas in av de som på något sätt kommer i kontakt med vår ungdomsverksamhet. Vidare kommer det att krävas ett begränsat registerutdrag från alla nya medlemmar. Detta då styrelsen har ett krav på att göra en bakgrundskontroll.

Förtydligande till beslutet
När beslut togs om att alla medlemmar skulle lämna in begränsat registerutdrag var kraven på föreningens medlemmar att alla skulle vara skjutledare, både för krutskyttet och för föreningens luftpistolskytte för ungdomar. Årsmötet 2021 beslöt efter förslag från styrelsen att ändra förfarandet vilket idag innebär att vi inte längre har en fast skjutledarlista. För ungdomsverksamhetens luftpistolskytte har vi i stället en fast ledarstab. För krutskyttet har vi ett alternerande ansvar för de som deltar och denna aktivitet är främst för seniorer. Behovet har såldes ändrats vilket även givit oss nya förutsättningar för behovet att inhämta begränsat registerutdrag.

Skribent: Stefan Gehrs
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Emmaboda PK - Skyttesport
Fredrik Dahllöf, Bjurbäcksgatan 23
36133 Emmaboda

Kontakt:
Tel: 0706390397
E-post: This is a mailto link

Se all info